Undercover-personage Ferry Bouman krijgt eigen film op Netfilx

Nu aan het lezen

Undercover-personage Ferry Bouman krijgt eigen film op Netfilx

Undercover-personage Ferry Bouman krijgt eigen film op Netfilx

Dat de serie Undercover goed in smaak valt, blijkt wel uit de nieuwste onthulling die Netflix deed. Ferry Bouman, beter bekend als dé drugsbaron in de serie Undercover, krijgt namelijk zijn eigen Netflix-film.

Undercover

Binnenkort zal het tweede seizoen van de eerste Nederlandse Netflix-serie op de streamingdienst te zien zijn. Mocht je geen idee hebben waar dit over gaat, dan leggen we het even kort voor je uit. Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers, is een heuse drugsbaron. Twee undercover agenten doen er dan ook alles aan om hem te ontmaskeren en dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot.

Ferry, de film

Hoewel het tweede seizoen nog online moet komen, is de productie alweer bezig met een nieuw project. Namelijk: Ferry, de film. De film speelt zich af voor de gebeurtenissen die we in de serie zullen zien. Het gaat namelijk om de beginjaren van Ferry Bouman.

Het speelt zich af in 2006 in Amsterdam, toen Ferry werkte voor hasjbaron Ralph Brink. Wanneer de zoon van Ferry’s mentor levensgevaarlijk gewond raakt, gaat hij op zoek naar de daders. Zo komt hij in aanraking met een groepje Brabantse kampers. Dan ontmoet hij Danielle en loopt alles anders dan verwacht. Zijn loyaliteit wordt dan ook zwaar op de proef gesteld.

Ferry wordt natuurlijk gespeeld door Frank Lammers. Maar ook Elise Schaap zullen we terugzien als Danielle, die we ook al in de serie zagen als het liefje van Ferry.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.