Van deze vijf Disney klassiekers zien we binnenkort een remake - Vance

Nu aan het lezen

Van deze vijf Disney klassiekers zien we binnenkort een remake

Van deze vijf Disney klassiekers zien we binnenkort een remake

Op dit moment draait de klassieker Aladdin natuurlijk in de bioscopen, maar de komende tijd zullen we nog meer Disney klassiekers in een nieuw jasje te zien krijgen. Net als de remake van Beauty and the Beast met Emma Watson en de film Dombo van regisseur Tim Burton.

The Lion King

Vanaf 17 juli zal de nieuwste Lion King kunnen bewonderen in de bioscopen. De trailer van deze film ziet er geweldig uit en beloofd een hoop goeds. De stemmen worden ingesproken door onder andere Donald Glover, Beyonce en Chiwetel Ejiofor. De film wordt geregisseerd door Jon Favreau, die eerder al The Jungle Book maakte in 2016.

Peter Pan

Er zijn al verschillende remakes van deze film gemaakt, maar toch zal er nog een volgende komen. Deze zal gemaakt worden door regisseur David Lowery. Hoe dit verhaal dit keer precies verteld zal worden, blijft nog even onbekend. Wanneer deze film zal verschijnen is ook nog niet duidelijk.

Mulan

Mulan is een heel ander soort verhaal dan wat we gewend waren met Disney prinsessen en prinsen op witte paarden. De tekenfilm gaat over een Chinees meisje dat wil strijden voor haar land, maar dat eigenlijk niet mag omdat ze een meisje is. Het wordt een interessante remake die net iets anders zal worden dan het originele verhaal. De film wordt verwacht op 27 maart 2020.

Pinocchio

De nieuwste film van Pinocchio was al verder in ontwikkeling, maar door wat problemen zal deze toch later pas verschijnen. Deze film zal nu gemaakt worden door Paul King, die ook de Paddington films heeft gemaakt. Hoe de film eruit zal komen te zien, is nog niet bekend.

The Hunchback of Notre Dame

De remake van de klokkenluider van de Notre Dame zal misschien pas in 2021 verschijnen, maar het is in ieder geval zeker dat deze eraan zit te komen. Wie deze film zal regisseren, is nog niet helemaal duidelijk. Wel is al bekend dat David Henry Hwang het script zal schrijven. Door wie de rollen vervuld zullen worden, is echter ook nog niet bekend.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.