Vanaf nu kan je altijd en overal gamen met deze gadget - Vance

Nu aan het lezen

Vanaf nu kan je altijd en overal gamen met deze gadget

Vanaf nu kan je altijd en overal gamen met deze gadget

Heerlijk weer vraagt om mooie foto’s. Gelukkig leven we niet meer in de tijd dat we een camera zo groot als een koelkast nodig hebben. Stel je voor dat je tien minuten lang in dezelfde positie moet blijven staan voor een foto – bizar.

Inmiddels zijn wij aardig wat jaren verder en brengt technologie de mooiste oplossingen met zich mee. Om je favoriete gerecht, persoon of reisbestemming vast te leggen heb je niet eens meer een camera nodig. Camera’s zijn zoóóó het jaar 2000. Jij draagt je all-in-one smartphone elke dag met je mee en daar kan je alles mee. Foto’s maken, gamen, muziek luisteren, niks is te veel. Motorola – ja die van Moto Moto? – is helemaal terug van weggeweest en heeft hier de leukste foefjes voor bedacht.

Moto-Z
Foto’s: Motorola

I wear my sunglasses at night

Motorola introduceert dit jaar een hele reeks nieuwe add-ons voor je telefoon. Alles draait om een smartphone die zo lichtgewicht, snel en efficiënt mogelijk is. Dankzij een power batterij waar je u tegen zegt is alles mogelijk met de Moto Z2 Play en de nieuwe Moto Mods add-ons.

Je zit de hele dag op het strand maar het begint op gegeven moment toch wel donker te worden. ’s Nachts begint pas de echte fun, hoe ga je dat vastleggen? Menig iPhone levert korrelige foto’s op bij weinig light.

Motorola specialiseert zich in een autofocus pixeltechnologie welke zelfs bij maanlicht scherpe foto’s oplevert. Doet dat platte cameraatje op je telefoon niet genoeg, je kan ook een fotolens met 10x optical zoom aan je telefoon vastklikken.

Na een dag strand en een goede fotosessie, is het tijd om even goed te chillen. Haal die projector uit je zak en ga op hoog niveau film kijken. De nieuwe Motorola camera transformeer je in een handomdraai in een mini projector – goed voor een scherm van 70″.

Wat hoor ik nou, gamen op je smartphone?

De foto’s zijn gemaakt, de film is gekeken en nu is het tijd om jawel, te gamen. Motorola heeft allerlei nieuwe Moto Mods ontwikkeld die je zomaar kan vastklikken of verbinden aan je smartphone. Één hiervan is de GamePad die je Moto Z in een handheld gaming console verandert. Compleet met dual control stick, D-Pad en vier action knoppen. Er zit zelfs een ingebouwde batterij in de pad, zodat je game-sessie niet wordt verstoord.

Aan het geluid ontbreekt ook niks tijdens je game – je bevindt je helemaal in een andere wereld dankzij de JBL Soundboost 2. Zo kan je zorgeloos tien uur lang naar sound effects luisteren – of muziek natuurlijk. Ohja, muziek luisteren op het strand kan ook dankzij de waterafstotende coating.

Gooi die stereo-installatie, projector en Playstation maar weg, vanaf nu heb je alles bij je in je broekzak. Heerlijk toch, leven in de 21e eeuw?

Moto-GamePad-Landscape
Foto’s: Motorola

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.