Vanavond lekker the Beatles streamen! - Vance

Nu aan het lezen

Vanavond lekker the Beatles streamen!

Vanavond lekker the Beatles streamen!

Tot nu toe kon je op geen enkele streaming dienst liedjes van ’s werelds bekendste band beluisteren, maar om het kerstgevoel compleet te maken kan dat vanaf vanavond wel.

Re/Code maakte dit dinsdag al bekend na een gerucht dat de rondte deed op Billboard, maar het moment is nu bijna aangebroken. De liedjes van de jolige Beatles zullen beschikbaar gemaakt worden op diensten als Spotify, Apple Music, Tidal, Google Play en Amazon Prime Music. Een leuk extraatje: zelfs op de gratis versies van de streaming diensten kan je vanavond meezingen op ‘I Want To Hold Your Hand’, ‘Yellow Submarine’ en ‘Christmas Time is Here Again’ op repeat zetten.

De muziek van the Beatles was eerder niet beschikbaar op online diensten, en het duurde zelfs heel lang voor de liedjes op iTunes verschenen. Dit had vooral te maken met een eindeloze strijd met auteursrechten en de wet. Vanavond lekker bij de kerstboom meeblèren op liedjes van de Fab Four dus, en dit keer lekker vanaf je smartphone en niet je platenspeler of CD.

Christmas time is here again
Christmas time is here again
Christmas time is here again
Christmas time is here again

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.