Hebben: Vans lanceert een speciale Toy Story-collectie

Nu aan het lezen

Hebben: Vans lanceert een speciale Toy Story-collectie

Hebben: Vans lanceert een speciale Toy Story-collectie

Kerstmis en Sinterklaas zitten eraan te komen en als je nog geen idee hebt van wat je op je verlanglijstje kan zetten, heeft Vans misschien wel de ideale tip voor jou. Ze komen namelijk met een nieuwe collectie schoenen, kleren en accessoires in het thema van Toy Story. Schoenen die eruit zien als Buzz Lightyear? Dat is gewoon de perfecte mix tussen cool, nerdy en nostalgie!

Ja, ik vind dat cool en ik schaam me er niet voor. Als je net als ik fan bent van Toy Story, dan heb je geluk, want Vans heeft maar liefst 36 verschillende items aan Toy Story gewijd. Het gaat om schoenen, shirts, sokken, rugzakken en petten!

 

Vans Toy Story Buzz Lightyear

Ook voor volwassenen

Een leuk detail aan de schoenen is dat op de onderkant ANDY staat geschreven, net zoals in de films. Er is trouwens ook gedacht aan volwassen fans, want naast verschillende kinderschoenen en -kleren, is er ook een hele collectie voor volwassenen.

Als je interesse hebt zou ik er overigens snel bij zijn. Eerder dit najaar bracht Vans al Toy Story-producten op de markt en die waren in no-time uitverkocht. De verkoop van deze collectie is vanochtend gestart.

Vans Toy Story shirt

22 jarige Belgische blogger living a #DutchDream. Opgegroeid met een Gameboy in de hand en een voetbal aan de voeten. Heeft de speciale gave om een serie te kunnen kijken, een sportwedstrijd te volgen en pokémon te vangen op hetzelfde moment.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.