De voornaam van New Girl-personage Schmidt is eindelijk bekend! - Vance

Nu aan het lezen

De voornaam van New Girl-personage Schmidt is eindelijk bekend!

De voornaam van New Girl-personage Schmidt is eindelijk bekend!

Voor de ‘New Girl’-fans onder ons is Schmidt geen onbekende uit de comedyserie. Het personage, gespeeld door Max Greenfield, kennen we al zes jaar als Schmidt, zijn voornaam is namelijk altijd onbekend gebleven. Tot nu! Na zes seizoenen en meer dan 130 afleveringen, heeft de tikkeltje awkwarde Schmidt zijn voornaam prijs gegeven en het is: Winston.

Dat zijn voornaam Winston is, is voor de niet ‘New Girl’ kenners natuurlijk niks raars. Maar wie de serie volgen weten allemaal dat het andere oh zo geliefde ‘New Girl’-personage, gespeeld door Lamorne Morris, Winston Bishop heet. Ook Winston!

Dezelfde naam

Uit de aflevering blijkt dat de twee vrienden in hun studentenperiode hadden afgesproken dat de een verder moest gaan onder een andere naam, want ja, twee dezelfde namen is inderdaad lastig. Winston Schmidt was de klos en nam de naam Schmidt aan.

Maar Schmidt wilde graag zijn naam omzetten tot een merk, alleen was zijn naam al bezet waardoor hij ook zijn voornaam nodig had. Dit resulteerde tot het onthullen van het grote nieuws op z’n Schmidts: lekker dramatisch.

Carmen is 20 jaar, vierdejaars studente Journalistiek en woont in Amsterdam. Ze leest en schrijft graag over inspirerende mensen, emigreert het liefst naar een warm land en drinkt de hele dag thee.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.