Waarom Blake Lively stopt met lifestylewebsite Preserve - Vance

Nu aan het lezen

Waarom Blake Lively stopt met lifestylewebsite Preserve

Waarom Blake Lively stopt met lifestylewebsite Preserve

Actrice Blake Lively laat aan Vogue weten wat de reden is dat ze de stekker uit haar eigen website Preserve trekt, die ze pas vorig jaar lanceerde.

“We hebben de site destijds gelanceerd voordat hij helemaal klaar was. Om deze reden hebben we er nooit helemaal mee bereikt wat eigenlijk de opzet was. Het heeft in namelijk geen verandering teweeggebracht in de levens van veel mensen. Dat bedoel ik zowel in het klein als in het groot”, laat Blake weten. “Dat was vooraf wel het idee achter Preserve.”

Ook laat ze weten dat het niet haar bedoeling was om als celeb een website op te zetten en enkel dingen over haar leven te delen. “Dat is nooit mijn bedoeling geweest en dat is het uiteindelijk wel een beetje geworden. Ik denk dat dat komt doordat het nog niet helemaal af was toen we ermee begonnen. Hoe houd je je website dan goed bij?”

De lifestyle website is 9 oktober offline gehaald. Blake laat weten dat ze het eng en spannend tegelijk vindt. “Ik had niet gedacht dat ik de website offline zou halen en toe zou durven geven dat dit niet is geworden wat ik gehoopt had. Ik neem mijn verlies maar zal zeker terugkeren met iets geweldigs nieuws. Daar heb ik al een plan voor en heel erg veel zin in.” Wat dat plan dan precies is, houdt Blake nog even voor zichzelf.

Ellen Veltman (21) is Digital Producer bij OK GO en redactrice bij Vance.nl. Geïnteresseerd in trends, lifestyle, creativiteit en altijd op zoek naar nieuwe hotspots en inspiratie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.