Warner Bros maakt release datum Fantastic Beasts bekend - Vance

Nu aan het lezen

Warner Bros maakt release datum Fantastic Beasts bekend

Warner Bros maakt release datum Fantastic Beasts bekend

Voor alle fans die hadden gehoopt op een snel vervolg van Fantastic Beasts: The Crimes, hebben we minder goed nieuws. Producent Warner Bros maakte deze week bekend dat het derde deel van de film pas op 21 november 2021 in première zal gaan.

De voornaamste reden voor deze vrij late release, is omdat de producent niet wil dat dingen overhaast gedaan worden. “We geloven allemaal dat deze datum de filmmakers genoeg tijd en ruimte geeft om hun creativiteit te laten floreren en zo de best mogelijke film voor onze fans neer te zetten”, aldus Warner Bros.

Jaar uitgesteld

Toch verloopt dit niet helemaal volgens de originele planning. Er zou om de twee jaar een nieuwe Fantastic Beasts film komen, tot maar liefst vijf delen. De reactie van Warner Bros lijken vooral mooie woorden te zijn, maar volgens kenners wordt een film niet zomaar een jaar uitgesteld.

Er schijnen dan ook een hoop problemen te zijn: J.K. Rowling moest het script verbeteren. Daarnaast zorgt het privéleven van Johnny Depp ook voor wat moeilijkheden.

Fantastic Beasts

De hele filmreeks is geïnspireerd door het schoolboek dat Harry Potter gebruikte op Zweinstein. Deze werd geschreven door tovenaar Newt Scamander. Ook hier worden alle films geschreven door J.K. Rowling, net als bij de Harry Potter films.

In 2016 verscheen de eerste versie van deze serie, genaamd Fantastic Beasts And Where To Find Them. Vorig jaar kwam het volgende deel Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald uit. Wij zijn in ieder geval benieuwd hoe het derde deel eruit zal komen te zien.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

De Ochtendprofeet is er niks bij, mis nooit het laatste Harry Potter nieuws.