'You'-fans opgelet: dit moet je weten over seizoen 3

Nu aan het lezen

‘You’-fans opgelet: dit moet je weten over seizoen 3

Afbeelding: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

‘You’-fans opgelet: dit moet je weten over seizoen 3

Stalker gedrag van de bovenste plank, een ex-vriendje die je liever nooit meer tegen wilt komen en wraak, dat is waar het allemaal om draaide in de eerste twee seizoenen van de Netflix hitserie You. Met in de hoofdrol niemand minder dan Penn Badgley als Joe Goldberg – die we natuurlijk allemaal kennen als Dan uit Gossip Girl.

Ook in het derde seizoen kunnen we weer genieten van de streken van Joe Goldberg. Zoals eigenlijk al duidelijk werd in het einde van seizoen twee, is dat er ook een seizoen drie aan zat te komen. Het was nog niet officieel bevestigd, maar Penn Badgley deed dat per ongeluk tijdens een interview met Entertainment Tonight.

You seizoen drie

Inmiddels is het ook door Netflix bevestigd dat er een nieuw seizoen aan zit te komen, met de extra informatie die we natuurlijk maar al te graag wilden weten. Op social media deelt de streaminggigant een teaser van het derde seizoen van You, met daarbij de tekst: ‘We hebben iets voor je in pet(to)’. De Instagram-post zelf stelt niet heel veel voor. Het enige wat we zien is ‘New year, New you’.

Heel veel meer kunnen we helaas nog niet vertellen over dit nieuwe seizoen. Wanneer het komt, welke acteurs erin te zien zijn en over de verhaallijn van het derde seizoen is nog maar vrij weinig bekend. Wij zijn in ieder geval érg benieuwd wat dit nieuwe seizoen weer voor ons in petto heeft.

Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.