Zien: de eerste beelden van het nieuwe seizoen van The Crown

Nu aan het lezen

Zien: de eerste beelden van het nieuwe seizoen van The Crown

Zien: de eerste beelden van het nieuwe seizoen van The Crown

Liefhebbers van het Britse koningshuis opgelet, want de eerste beelden van het nieuwe seizoen van The Crown zijn onthuld. De Netflix-serie heeft even op zich laten wachten, maar inmiddels kunnen we smullen van deze eerste beelden. Heel lang hoeven we niet meer te wachten, want vanaf 15 november zal het vierde seizoen al te zien zijn. Benieuwd wat we dit seizoen kunnen verwachten?

De serie vertelt het verhaal van koningin Elizabeth II die worstelt met het vinden van de balans tussen haar privé- en openbare leven. Maar de serie richt zich vooral op de persoonlijke intriges, romances en politieke rivaliteit. Die zich natuurlijk allemaal achter de schermen afspelen.

The Crown seizoen 4

Het vierde seizoen van The Crown speelt zich af in de eind jaren ’70. Koningin Elizabeth (Olivia Colman) en familie is druk bezig met het veiligstellen van de troon door een geschikte bruid te vinden voor prins Charles (Josh O’Connor). Dat betekent ook dat we eindelijk lady Diana Spencer zullen terugzien in de serie, die door Emma Corrin gespeeld wordt.

Het liefdesverhaal tussen prins Charles en Diana zorgt ervoor dat het volk zich verenigd, terwijl er in de familie juist meer verdeeldheid ontstaat.

Tot slot begint het land de eerste gevolgen te voelen van het beleid dat door premier Margaret Thatcher (Gillian Anderson), de eerste vrouwelijke premier, is ingevoerd. De koers van de premier zorgt voor verdeeldheid en de spanningen tussen haar en de koningin lijken hoog op te lopen.

Natuurlijk staat er nog veel meer te wachten in dit nieuwe seizoen. Je ziet de eerste beelden hier:

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.