Zien: de officiële trailer van Disney klassieker Aladdin - Vance

Nu aan het lezen

Zien: de officiële trailer van Disney klassieker Aladdin

Zien: de officiële trailer van Disney klassieker Aladdin

Een paar weken geleden kregen we al een voorproefje van de nieuwste Aladdin film die eraan zit te komen. Nu kunnen we dan toch van wat meer beelden genieten, want de officiële trailer is uit. De video neemt je mee in de kleurrijke wereld van Aladdin.

Naast de prachtige beelden van de deze officiële trailer van de film, is ook de release datum bekend gemaakt. We moeten nog even geduld hebben, maar vanaf 22 mei 2019 kunnen we deze Disneyfilm in de bioscopen bewonderen.

Aladdin

In de trailer zien we hoe straatrat Aladdin (gespeeld door Mena Massoud) over de markt rent. Waar hij de prachtige Jasmine (gespeeld door Naomi Scott) ziet staan. We zien hoe hij vervolgens omgepraat wordt door de schruk Jafar. Waarvoor hij de toverlamp moet vinden en erover wrijven om zo de geest op te roepen, die gespeeld wordt door Will Smith.

De geest blijkt over een behoorlijke dosis humor te beschikken en dat maakt deze Disney klassieker dan ook net wat grappiger. Al snel vliegen de klassiekers als A Whole New World en You Ain’t Never Had A Friend Like Me je om de oren. En zien we natuurlijk hoe Aladdin er met Jasmine vandoor gaat op zijn vliegend tapijt.

Deze live-action remake van de klassieker uit 1992 belooft een hoop goeds, als we de trailer zien.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.