Zien: Jesse Pinkman in nieuwe trailer van Breaking Bad-film El Camino

Nu aan het lezen

Zien: Jesse Pinkman in nieuwe trailer van Breaking Bad-film El Camino

Zien: Jesse Pinkman in nieuwe trailer van Breaking Bad-film El Camino

De echte Breaking Bad-fans kunnen hun geluk vast niet op, want over slechts drie weken kunnen we de nieuwste film El Camino zien mét Jesse Pinkman. De film is gebaseerd op de Breaking Bad-serie en Netflix heeft de eerste officiële trailer gedeeld om de fans alvast warm te laten lopen. En dat is aardig gelukt, als je het ons vraagt.

Breaking Bad draaide natuurlijk om Walter White, die zich als scheikundeleraar ontpopte tot echte drugsbaas. Het is alweer zes jaar geleden dat de serie uitkwam.

Jesse Pinkman

Eerder werd al bekend dat de film El Camino vooral om de rechterhand van Walter White zou draaien, ofwel om Jesse Pinkman, natuurlijk gespeeld door Aaron Paul. In het laatste seizoen bleef het onbekend of hij nog leefde of niet. Walter White overleed in de laatste seconden van de serie, maar of hij écht dood is, blijft natuurlijk de vraag.

Trailer

In de eerste trailer die werd vrijgegeven, zagen we Skinny Pete. Hij werd hier ondervraagd naar Jesse Pinkman, maar liet niets los. In deze nieuwe trailer zien we dat Jesse naar Skinny Pete gaat. Ook is te zien dat hij flink is toegetakeld, zowel fysiek als mentaal. Waar dit verder naartoe gaat, blijft nog een raadsel.

De film zal vanaf 11 oktober te zien zijn op Netflix. Tot die tijd moeten we het doen met deze raadselachtige trailer:

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.