Zien: nieuwe trailer toont begin van het einde van Orange is the New Black

Nu aan het lezen

Zien: nieuwe trailer toont begin van het einde van Orange is the New Black

Zien: nieuwe trailer toont begin van het einde van Orange is the New Black

Orange is the New Black is inmiddels al enige tijd een erg populaire serie. Maar aan alles komt een einde, en het zevende seizoen van de serie is dan ook de laatste. In aanloop naar die afsluiting heeft Netflix een nieuwe trailer gelanceerd, waarin we zien wat onze favoriete dames in het oranje staat te wachten.

Het laatste seizoen komt natuurlijk weer met zijn eigen dosis drama, spanning en sensatie. In het vorige seizoen mocht Piper bijvoorbeeld de gevangenis verlaten. En nu zien we in de trailer hoe ze worstelt met het leven buiten de grijze muren van Litchfield. Dat blijkt lastig, want je moet niet alleen daar meedraaien, maar het leven in de gevangenis gaat ook gewoon door. Met Piper of zonder Piper.

Ondertussen is het nog steeds niet zeker of Taystee en Cindy hun vriendschap voort kunnen zetten. Cindy hield immers informatie achter in de rechtszaal, waarmee mogelijk de onschuld van Taystee aangetoond kon worden. En Taystee wacht nog altijd op haar vonnis. En ook voor de rest van de dames gaat lang niet alles voor de wind.

Orange Forever

Ter ere van het allerlaatste seizoen is ook een nieuwe hashtag gelanceerd: #OrangeForever. Daarnaast hebben de cast en makers van Orange is the New Black artwork laten maken door The Orange Army. Dat zijn tien artiesten uit onder meer Groot-Brittannië, Armenië, Brazilië, Italië en de Verenigde Staten. Dat artwork wordt nu wereldwijd gebruikt ter promotie van het laatste seizoen van de serie.

Het zevende en laatste seizen van Orange is the New Black verschijnt op 26 juli op Netflix.

Orange is the New Black

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.