Zien: The Prom met Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman

Nu aan het lezen

Zien: The Prom op Netflix met Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman

Zien: The Prom op Netflix met Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman

Grote namen beloven in de meeste gevallen wel wat goeds, toch? Dat is wel direct wat wij denken als we de namen van de cast voorbij zien komen van de nieuwe Netflix film The Prom. James Corden zien we in de eerste trailer van deze film ook Meryl Streep én Nicole Kidman schitteren. Dat wordt heerlijk wegkruipen op de bank met een kleedje, een kop hete thee en wat kaarsjes aan.

The Prom

De film The Prom gaat over, hoe kan het ook anders, het eindejaarsgala van een Amerikaanse highschool en een paar hysterische acteurs die weer in de spotlights willen staan. Hoe deze twee dingen samenkomen? Dat zit zo: de New Yorkse musicalsterren Dee Dee Allen (gespeeld door Meryl Streep) en Barry Glickman (James Corden) bevinden zich in een lastig parket. Hun nieuwe Broadway show flopt en dat zet hun carrière op het spel.

Ondertussen bevindt ook middelbare scholier Emma Nolan (Jo Ellen Pellman) zich in een lastig parket. De voorzitter van de ouderraad heeft namelijk besloten dat Emma en haar vriendin Alyssa niet welkom zijn op het eindejaarsgala van hun school. Wanneer Dee Dee en Barry lucht krijgen van Emma’s situatie, besluiten ze dat dit de ideale manier is om hun publieke imago weer op te krikken.

Samen met Angie (Nicole Kidman), Trent (Andrew Rannells) en een aantal andere eigenaardige acteurs die wel weer wat spotlights kunnen gebruiken, doen ze er alles aan om een comeback te maken. Het is maar de vraag hoe dit hele plan gaat aflopen natuurlijk.

Verwacht in ieder geval een hoop hysterische outfits, veel zang en dans en een heerlijk American highschool gevoel. Zit jij nu eigenlijk al klaar om deze heerlijke film te bekijken? Nog even geduld, The Prom zal vanaf 11 december te zien zijn op Netflix. Voor nu moet je het nog even met de trailer doen:

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.