Zien: Warner Bros. 'lekt' neppe versie van Detective Pikachu-film

Nu aan het lezen

Zien: Warner Bros. ‘lekt’ neppe versie van Detective Pikachu-film

Zien: Warner Bros. ‘lekt’ neppe versie van Detective Pikachu-film

Het gebeurt tegenwoordig vaker wel dan niet: films en series die op het internet lekken. En nu fans van Pokémon in spanning zitten af te wachten tot de film Detective Pikachu in de bioscoop verschijnt, dacht Warner Bros. een grapje uit te halen op basis van dat feit. De studio ‘lekte’ de film op YouTube, meldt The Verge.

Op YouTube staat een complete versie van de film, zo lijkt het. Het geheel is gelabeld als een illegale versie van de film, alsof iemand deze in handen heeft weten te krijgen voordat hij in de bioscoop verschijnt. Hoewel de video inderdaad een uur en 42 minuten duurt, is het echter niet helemaal wat je zou verwachten.

Dansende Pikachu

In deze versie van Detective Pikachu zie je de bekende Pokémon namelijk niet als detective, maar meer als dancing queen.  De gehele video bestaat namelijk uit een dansende variant van Pikachu op workout-muziek uit de jaren ’80. En ja, de CGI is echt op het niveau van een echte Warner Bros. bioscoopfilm.

Om het af te maken werd ‘het lek’ door Ryan Reynolds gedeeld op Twitter. Ryan Reynolds speelt in de echte film Pikachu. De echte versie verscheen gisteren in Nederland in de bioscopen.

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.