Zien: Wonder Woman keert terug in nieuwe trailer!

Nu aan het lezen

Zien: Wonder Woman keert terug in nieuwe trailer!

Zien: Wonder Woman keert terug in nieuwe trailer!

De wereld leerde in 2017 een nieuwe versie van Wonder Woman kennen, namelijk die met Gal Gadot. En die film werd als één van de weinige recente DC-films uitermate goed ontvangen. Volgend jaar keert Gadot dan ook weer terug in de rol van Diana Prince, maar dan een paar decennia later.

De eerste Wonder Woman vertelde ons hoe Diana Prince, een Amazone, haar eigen wereld verliet om zich te mengen in de Eerste Wereldoorlog. Maar die tijd heeft ze ver achter zich gelaten, zo blijkt ook uit de naam van de film: Wonder Woman 1984. Jep, Diana gaat naar de jaren ’80.

De jaren ’80 staan natuurlijk bekend om groot haar, nog veel grotere muzikanten en de Ghostbusters. Maar het is ook de tijd van de koude oorlog, en daar draait deze film om, schrijft The Verge. Dat betekent dat we gaan zien hoe Diana de Sovjets tegenkomt.

Maar Wonder Woman kan natuurlijk niet zonder grote schurk om tegen te vechten. In deze film is dat de Cheetah, die ook in de stripboeken van DC terugkomt. Cheetah is een aartsvijand van Wonder Woman die al in 1943 werd geïntroduceerd.

Chris Pine is terug!

Hoewel Gadot eerder al vertelde dat Diana Prince in deze film nogal eenzaam is, is er wel wat goed nieuws. In de trailer zien we namelijk dat Chris Pine, oftewel Steve Trevor, weer terugkeert! Hoe dat precies kan – de laatste keer dat we hem zagen was immers ongeveer 70 jaar eerder – weten we niet. Maar daar gaan we ongetwijfeld achterkomen!

De nieuwe Wonder Woman-film verschijnt op 5 juni 2020.

Eveline is 26 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.