Arjen Lubach tovert het Klimaatkonijn uit de hoge hoed

Nu aan het lezen

Arjen Lubach neemt afscheid met het #Klimaatkonijn

Arjen Lubach neemt afscheid met het #Klimaatkonijn

Met weemoed neemt het Nederlandse televisiepubliek vanavond afscheid van Arjen Lubach. Na 10 afleveringen valt voorlopig weer even het doek voor het succesvolle satirische nieuwsprogramma Zondag met Lubach, dat dit seizoen voor het eerst miljoenen kijkers aan zich wist te binden.

De show was mede dankzij Lubachs boodschap voor president Trump een internationale mediasensatie en wist tijdens verkiezingstijd meerdere moeilijke politieke issues uit te leggen aan breed publiek op TV en het web.

Maar nu de verkiezingen achter ons liggen en dit seizoen er op zit, is er nog één onderwerp dat hoog op de politieke agenda zou moeten staan: het klimaat. En Lubach zou Lubach niet zijn als hij niet op onnavolgbare wijze wist uit te leggen waarom:

Hoi! Wij maken Vance. Met een klein redactieteam schrijven we elke dag over toffe films en series maar ook over ander belangrijk nieuws in de wereld. Wil je dat wel eens van dichtbij bekijken door stage te lopen op onze redactie? Stuur dan eens een mailtje naar redactie at vance punt nl. Brabantse roots niet verplicht, Bossche bol meenemen op eerste gesprek mag wel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.