Vance

Dit Instagram-account bewijst: Lorde is de meest relaxte zangeres ooit

We hielden al van Lorde toen ze haar eerste noten zong. Fragiel, maar vol kracht en weinig kapsones veroverde de Nieuw-Zeelandse zangeres de hitlijsten en onze harten. Afgelopen week luisterden we haar nieuwste album Melodrama, geschreven aan de keukentafel van Girls-actrice Lena Dunham.

Alsof de setting en haar tweets ter aankondiging van haar album niet al genoeg waren om verzot te raken op de ster, blijkt dat ze nu ook nog een Instagram-account beheert die lang niet de credits krijgt die ze verdient.

Gefrituurde snack

We hebben het over een geheimzinnig uienringen-account waar de delicatessen per café worden beoordeeld. Mastermind blijkt dus Lorde, die op de bank bij Jimmy Fallon hakkelend toegeeft inderdaad een te grote liefde te hebben voor de gefrituurde waar.

“Het ding is, ik realiseerde me niet dat het een ding zou worden”, aldus Lorde tegen Fallon. “Ik ging naar verschillende plaatsen en probeerde ongeveer overal de uienringen. Zo ben ik!”

Zo gewoon gebleven

Onze dirty mind zegt direct dat dit een typisch trucje is om meer ‘relatable’ te worden als een celeb die ondanks haar nuchtere voorkomen ook per helicopter naar afgelegen gebieden vloog in Nieuw-Zeeland om mensen te spreken voor haar nieuwe album. Super. Normaal.

Toch lijkt Lorde niet te liegen. De aanwijzing hiervoor is dat ze buitengewoon anoniem bleef voor lange tijd. Minstens vijf uienringen verder. Lorde: “Ik vond het iets heel grappigs, gewoon om met mijn vrienden te doen terwijl ik toerde.”

Manhattan

Helaas voor de fans: het account is al verwijderd. Maar Lorde eet stug door. En haar favoriete adresje? Die deelde ze: check de video hieronder. Een hint geven we weg: het is in downtown Manhattan. Olé!