Faces of Dutch Comic Con 2017

Nu aan het lezen

Faces of Dutch Comic Con 2017

Faces of Dutch Comic Con 2017

Stond je afgelopen weekend in de file op de A12? Vermoedelijk was de oorzaak hiervan de immense drukte tijdens Dutch Comic Con 2017. De Jaarbeurs Utrecht stroomde vol met hordes cosplayers; mensen die zich stuk voor stuk hullen in de meest fantastische outfits geïnspireerd op comics, tv-series, games en films.

32.000 mensen trok het evenement dat is gericht op pop-culture én communityvorming. Want los van fangirl- en boy taferelen (o.a. Dirk Benedict en Battlestar Galactica en Lennie James deelden handtekeningen uit) is het samenkomen van gelijkgestemden de veruit meestgenoemde reden om een ticket voor Dutch Comic Con te bemachtigen, dit jaar al weer de derde editie.

Dutch Comic Con

Bezoekers kunnen namelijk samen volledig zichzelf zijn door niet zichzelf te zijn. Zonder vooroordelen maar met een flinke portie fantasie betreden bezoekers de hallen van de jaarbeurs in een outfit zo anders dan hun dagelijkse kloffie.

Het plezier en de creativiteit spatten van de foto’s die wij vastlegden tijdens de Dutch Comic Con. Scroll verder voor een sfeerimpressie en een blik achter de gezichten van deze popculture-liefhebbers.

Meer zien? Check onze after-movie op Facebook én meer foto’s op Instagram.

Dutch Comic Con

Dutch Comic Con

Dutch Comic Con

We maakten een aftermovie

Na het zien van deze foto’s wil je vast nog meer sfeer proeven tijdens Dutch Comic Con via onze aftermovie, bijvoorbeeld.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.