Bekijk de gloednieuwe outfits van de Game of Thrones-cast - Vance

Nu aan het lezen

Bekijk de gloednieuwe outfits van de Game of Thrones-cast

Bekijk de gloednieuwe outfits van de Game of Thrones-cast

Als tv-zender HBO één ding heeft begrepen, is het dat intro’s key zijn. Naast de inhoud van een serie of tv-programma (Girls, Game of Thrones) is de aankleding van belang; een lekker deuntje, snappy beelden, dat soort werk. Vaak wekt zo’n intro een nostalgisch gevoel op en herinneringen aan je favoriete tv-serie van vroegâh. Bij HBO is dat ongeveer altijd het geval.

Iedereen kent hem wel: het donkere scherm dat met een ‘zap’ verandert in een still met de zender-logo en het ‘ahhh’ geluid alsof de hemel zojuist is opengebroken. Dit geluid gaat al decennia lang vooraf aan elke serie van HBO. De zender viert dit met een ‘remake’ met daarin prominente acteurs, actrices en stand-up comedians uit de beste series van de afgelopen jaren.

Game of Thrones-cast

We zien Sarah Jessica Parker, ‘Marnie’ en ‘Hannah’ uit Girls, John Oliver én, jawel, de volledige cast van Game of Thrones in fonkelnieuwe outfits. Niet vreemd, constateren fans die haast menen het recht te hebben op meer hints over seizoen 7 dat op 16 juli bij HBO in premiere zal gaan.

Maar hints zijn er niet of nauwelijks te vinden in de HBO-promofilmpjes. Wél laten de vrijgegeven beelden in ieder geval een flinke outfit-upgrade zien voor de GoT’ers. En verder, dames en heren, zeggen hun ijzige blikken en ‘ahhh”s he-le-maal niets.

Outfits

De focus van kijkers van de filmpjes, ligt hoe dan ook behoorlijk op de cast van de hitserie en verder niets anders. De overige acteurs en actrices die langskomen kunnen op veel minder reacties rekenen op YouTube. Behoorlijk frappant en vermakelijk dus. Maar we snappen het best: de GoT-acteurs en actrices buiten hun fantasievolle habitat zien, is als een schaap die de boodschappen doet; onnatuurlijk.

En zeg ik wel dat er geen hints te bekennen zijn, maar er vallen wel een paar dingen op als we kijken naar de outfits. Met name Daenerys heeft een donkere, haast legerachtige outfit, gevoerd met bont. Een flinke verandering ten opzicht van haar anders luchtige, blauwe jurk.

Queen Daenerys
Queen Daenerys
Queen Cersei
Queen Cersei
Sansa Stark
Sansa Stark
Tyrion
Tyrion
Jon Snow
Jon Snow
Jaime Lannister
Jaime Lannister
Bran Stark
Bran Stark
Arya Stark
Arya Stark

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.