Eindelijk: Marvel-serie WandaVision verschijnt in januari op Disney+

Nu aan het lezen

Eindelijk: Marvel-serie WandaVision verschijnt in januari op Disney+

Eindelijk: Marvel-serie WandaVision verschijnt in januari op Disney+

Dat 2020 een raar jaar is, weten we allemaal. Het coronavirus heeft de wereld in zijn greep, we moeten ons aan allerlei maatregelen houden en veel evenementen gaan niet door. Door de coronacrisis is het bovendien de eerste keer in een decennium dat we een jaar lang geen nieuwe Marvel-content krijgen. Gelukkig wordt dat in 2021 snel rechtgezet, want dan verschijnt de nieuwe serie WandaVision op Disney+.

In WandaVision nemen – zoals de naam al doet vermoeden – Elizabeth Olsen en Paul Bettany opnieuw de rollen van Wanda Maximoff en Vision op zich. Dat is op zichzelf al opvallend, want de serie speelt zich na Avengers: Endgame af. En wie de film nog goed in zijn geheugen heeft zitten, weet dat Vision dan al dood is. Maar in WandaVision lijkt hij alive and well te zijn. De vraag is dus hoe dat zit.

Daar zijn al wel wat kleine hints over gegeven. In een eerste trailer van de serie zien we hoe Wanda en Vision in de jaren ’50 een doodnormaal koppel vormen. Het lijkt erop dat Wanda de wereld om zich heen manipuleert, wat twee dingen kan betekenen: óf Vision en de relatie zitten alleen maar in Wanda’s hoofd, óf ze heeft hem daadwerkelijk weer tot leven weten te wekken. Hoe het precies zit, is helaas nog afwachten. Dat ontdekken we namelijk waarschijnlijk pas als de serie van start gaat.

Het is bijna zo ver!

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten tot de serie verschijnt. Disney heeft namelijk ein-de-lijk een releasedatum gegeven voor WandaVision, nadat deze meerdere keren uitgesteld was. De nieuwe serie verschijnt op 15 januari 2021 exclusief op Disney+. Het nieuwe jaar begint dus in al goed!

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.