Zien: Disney+ toont nieuwe trailer van Marvel-serie WandaVision

Nu aan het lezen

Zien: Disney+ toont nieuwe trailer van Marvel-serie WandaVision

Zien: Disney+ toont nieuwe trailer van Marvel-serie WandaVision

De coronacrisis gooide heel even wat roet in het eten, door de première van een aantal Disney+-series te vertragen. Maar inmiddels lijkt Disney weer een aantal dingen op de rit te hebben, waaronder de geheel nieuwe Marvel-serie WandaVision. Voor deze serie verscheen dit weekend tijdens de Emmy Awards namelijk een geheel nieuwe trailer!

WandaVision speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame, weet Polygon te melden. Dat is opvallend, want de serie gaat over Wanda Maximoff en Vision – beide gespeeld door de originele acteurs, namelijk Elizabeth Olsen en Paul Bettany. Maar in Avengers: Endgame zien we hoe Vision overlijdt. Het is nu dus de vraag hoe Vision dan precies terugkomt.

De nieuwe trailer lijkt daar al wat antwoord op te geven. Daarin zien we hoe Wanda en Vision een doodnormaal koppel vormen in de jaren ’50, maar het is niet helemaal duidelijk of dit nu in Wanda’s hoofd zit of niet. Tegelijkertijd krijgen we hints te zien dat Wanda de wereld om zich heen manipuleert. Dus misschien zit Vision alleen in haar hoofd, of misschien heeft ze hem weer tot leven weten te wekken. Het daadwerkelijke antwoord krijgen we waarschijnlijk pas als de serie van start gaat.

Grote gevolgen

De serie gaat in ieder geval grote gevolgen hebben voor het Marvel-universum. Volgens Polygon gaat de serie namelijk wat evenementen opzetten die weer leiden tot de gebeurtenissen uit Doctor Strange and the Multiverse of Madness. In die film speelt Wanda ook een rol, maar het is dus nog afwachten wat ze precies gaat doen en waarom.

Wanneer de serie WandaVision precies op Disney+ verschijnt, is helaas nog niet duidelijk. Ook weten we eigenlijk nog steeds niet precies waar de serie over gaat, behalve dat het iets met Wanda en Vision te maken heeft. Maar de kans is groot dat we niet erg lang meer hoeven te wachten. Het schijnt namelijk de bedoeling te zijn dat de serie dit jaar nog verschijnt.

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.