Daar kun je voor thuis blijven: Wonder Woman 1984 óók op HBO Max

Nu aan het lezen

Daar kun je voor thuis blijven: ‘Wonder Woman 1984’ verschijnt óók op HBO Max

Daar kun je voor thuis blijven: ‘Wonder Woman 1984’ verschijnt óók op HBO Max

Dat de coronacrisis nogal roet in het eten heeft gegooid dit jaar, is voor niemand meer een verrassing. Grote films werden uitgesteld terwijl we vaker dan ooit thuis zaten dit jaar. Toch is er gelukkig nog goed nieuws te vermelden. Op de dag voor kerst zal namelijk de nieuwste Wonder Woman-film, genaamd ‘Wonder Woman 1984′, in de bioscopen uitkomen. En de kans is groot dat de bioscopen dan ook nog open zijn. Maar dat is niet het enige.

Want Warner Bros vermeld dat deze nieuwe blockbuster ook gewoon te streamen is via HBO Max. Je hoeft de deur dus niet meer uit om tóch van deze geweldige nieuwe film te kunnen genieten. En het mooie hieraan is dat abonnees niets extra’s hoeven te betalen om deze film te kunnen zien.

Wonder Woman 1984

‘Wonder Woman 1984’ is het vervolg op Wonder Woman die in 2017 uitkwam. Ook in deze film zien we actrice Gal Gadot terug als Wonder Woman.

In een verklaring laat Warner Bros weten waarom zij de beslissing hebben genomen om de film ook op het streamingplatform te laten zien. “In deze ongekende tijden moeten we innovatief zijn om onze industrie te laten draaien en onze fans te blijven bedienen”, staat in een statement. “Dit is een geweldige film die echt tot leven komt op het witte doek, en die ervaring bieden we samen met de exploitanten aan op de plekken in de VS waar bioscopen open zijn. Maar we realiseren ons dat heel veel consumenten niet naar de bioscoop kunnen vanwege de pandemie, dus willen we hen de kans geven om ‘Wonder Woman 1984’ te zien op ons platform, HBO Max.” Het blijft nog wel even de vraag of deze film alleen in de VS te zien zal zijn op het platform, of dat deze ook in Nederland aangeboden zal worden.

Het is niet de eerste keer dat een streamingdienst een nieuwe film direct op het platform deelt. Eerder dit jaar deed concurrent Disney+ dat namelijk ook met de film Mulan. Wilde je die film toen via Disney+ bekijken, dan was je als gebruiker wel nog 22 euro verschuldigd.

Uitgesteld

‘Wonder Woman 1984’ is een van de laatste grote films die dit jaar nog uitkomt. Andere blockbusters die dit jaar verwacht werden, zijn door de coronacrisis naar 2021 verplaatst. Onder andere ‘James Bond’ en ‘Fast & Furious’ zijn naar volgend jaar verplaatst.

Avalon (28) schrijft over het klimaat, ondernemen en alles over de nieuwste films en series (om deze vervolgens zelf te gaan bingen).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.