Hilarisch: Deze mannen zijn levende selfiesticks - Vance

Nu aan het lezen

Hilarisch: Deze mannen zijn levende selfiesticks

Hilarisch: Deze mannen zijn levende selfiesticks


Deze video is gemaakt voor en door ‘Instagram Husbands’. De comedie groep The Mystery Hour geeft de rol die echtgenoten en vriendjes spelen in de levens van modeliefhebbende meisjes prachtig weer.

Sinds Instagram bestaat, delen we graag ons dagelijks leven door de mooiste kiekjes met onze volgers. Maar wie maakt nou die foto van je nieuwe outfit, wanneer je je armen niet verder kunt strekken dan hun lengte lang is? Een selfie in de spiegel dan maar? Is ook weer zo 2013.

Toch weten de meeste meisjes de perfecte oplossing voor dit probleem. Zij zetten hun vriendje in als fotograaf! Bij elke mooie locatie wordt er hevig geposeerd, uiteraard voor het beste resultaat. En die mooie lunch achteraf? Eerst even de juiste compositie vinden, en daarna mag er pas gegeten worden. Maar Instagram husbands komen nu in opstand en laten weten dat ze het zat zijn. Op de website instagramhusband.com kunnen zij steun vinden bij elkaar.

“They say the hope I need is right around the corner, I just hope there isn’t an old door before we get there. -P. Hedlund.

tumblr_nz0vqwn9gE1v0isxqo1_1280

tumblr_nz0wnmWPB31v0isxqo1_1280

tumblr_nyv5t3Idhr1v0isxqo1_1280

Ellen Veltman (21) is Digital Producer bij OK GO en redactrice bij Vance.nl. Geïnteresseerd in trends, lifestyle, creativiteit en altijd op zoek naar nieuwe hotspots en inspiratie.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.