Kijken: Obama en Chance the Rapper slaan handen ineen voor inspirerende reclame - Vance

Nu aan het lezen

Kijken: Obama en Chance the Rapper slaan handen ineen voor inspirerende reclame

Kijken: Obama en Chance the Rapper slaan handen ineen voor inspirerende reclame

Als er iemand is die de meest inspirerende speeches kan geven, is het voormalig president van de Verenigde Staten, Barack Obama wel. En wie denkt dat de oud-president is gestopt met hard werken, heeft het goed fout.

De oud-president sloeg voor een inspirerende reclame de handen ineen met Chance the Rapper en NBA basketbalspeler Steph Curry. Perfecte timing zo vlak voor het nieuwe jaar. De reclame maakt onderdeel uit van Obama’s onafhankelijke mentorschap organisatie genaamd My Brother’s Keeper (MBK).

In de video richt Obama zich tot de jonge generatie van Amerika met een treffende speech. “Ik wil dat je weet dat je ertoe doet. Er is niets, niet een ding, dat belangrijker is voor de toekomst van Amerika dan dat jonge mensen in dit land wel of niet hun dromen kunnen verwezenlijken.”

My Brother’s Keeper

Obama zette in februari 2014 de organisatie My Brother’s Keeper op om jonge, gekleurde mannen te steunen. Met de organisatie hoopt hij meer kansen te creëren voor deze jonge mannen zodat hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Afgelopen najaar werd de organisatie onderdeel van de Obama Foundation. Hiermee verloor het haar onafhankelijke non-profit positie. Door verder te gaan met de organisatie maakt Obama zijn belofte waar om van MBK zijn levenswerk te maken. Hij hoopt zo alle mannen gelijke kansen te geven, ongeacht hun achtergronden en waar zij vandaan komen.

Bekijk de inspirerende reclame van de organisatie hier:

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.