Is je grote droom om mee te doen aan Expeditie Robinson? Dat kan nu!

Nu aan het lezen

Is je grote droom om mee te doen aan Expeditie Robinson? Dat kan nu!

Is je grote droom om mee te doen aan Expeditie Robinson? Dat kan nu!

Was jij al van plan om naar België te verhuizen om mee te doen aan hun Wie Is De Mol waarbij onbekende Vlamingen voor de camera strijden om een geldpot? Search no longer, er is een betere optie voor Nederland én die vindt ook nog eens plaats op een tropisch eiland.

Expeditie Robinson roept, na 8 jaar te hebben gewerkt met bekende Nederlanders, ook onbekende Nederlanders op zich aan te melden voor een nieuw seizoen van de serie. Iedereen die lang genoeg kan balanceren op een paal komt in aanmerking voor deelname, aldus de website.

Gemengde groep

Inmiddels hebben al flink wat mensen zich opgegeven om vrijwillig weken achter elkaar te leven van wat de natuur te bieden heeft én vrienden te maken met BN’ers. Want jawel, het gaat dit jaar om een gemixte groep deelnemers: onbekend en bekend Nederland gebroederlijk naast elkaar dus.

Wij juichen dit soort equality-initiatieven altijd aan; niets zo leuk als ‘gewone’ mensen te zien zwoegen in combi met doorzettingsvermogen en drama van bekende Nederlanders. Kan je je voorstellen hoe leuk je leven wordt als je met Boer Bertie pacts kunt sluiten middenin de rimboe?

Robinson-presentator Dennis Weening zat maandag bij RTL Boulevard om het nieuws uit de doeken te doen. Volgens Weening krijgt het programma elke editie honderden posts met daarin de vraag wanneer onbekende Nederlanders eens mee mogen doen: “Deze mensen zullen nu heel blij zijn.”

Meeste stemmen gelden

Wie zichzelf ziet als ‘ultimate survivor’ en dolgraag wil meedoen als kandidaat, kan een video van zichzelf insturen naar het programma. Tijdens een castingweekend worden uiteindelijk vier avonturiers gekozen die mee mogen doen aan het programma. De 50 avonturiers met de meeste stemmen op zijn/haar video worden uitgenodigd voor dit castingweekend. Maar ook als je hier niet toe behoort, maak je nog kans, aldus de redactie.

De 4 personen die daarna overblijven doen ECHT mee aan Expeditie Robinson 2017. Tot 20 maart 2017 kan je je aanmelden om stemmen te werven.

Paaltje

P.S. Belachelijk maken is natuurlijk uit den boze, maar het is best grappig om mensen te zien zwoegen alsof het om een Expeditie Robinson-challenge gaat, niet op een houten paal in het water maar een Nederlands verkeerspaaltje.

De filmpjes van alle potentiële deelnemers, staan op de website. Welke BN’ers er dit jaar meedoen, wordt op een later moment bekendgemaakt.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.