Zien: Stock video gooit alle clichés over millenials op een hoopje - Vance

Nu aan het lezen

Zien: Stock video gooit alle clichés over millenials op een hoopje

Zien: Stock video gooit alle clichés over millenials op een hoopje

Met je telefoon in je hand doorkruis je de straten op je super hippe longboard. Elk moment leg je vast met je telefoon, of je nu rond het kampvuur zit met je vrienden of een hippe latte drinkt in dat super rustieke cafeetje om de hoek.

Millenials, geef toe, we doen er allemaal aan mee. We vinden onszelf super uniek, doen af en toe eens ‘lekker gek’ en dragen het liefst een croptop of gaan met krulsnor door het leven. Maar terwijl wij allemaal zo ontzettend origineel doen, zijn we stiekem alles behalve.

De generieke millenial

Dissolve specialiseert zich als bedrijf in het maken van Stock foto’s en video’s. Weet je wel, die weinig realistische filmpjes waarin alles en iedereen perfect lijkt te zijn. Ze maakten speciaal voor radeloze marketeers een video over de generieke millenial. Één voor één passeren alle clichés (die wij als geen ander herkennen) de revue.

Alles wat de millenial definieert wordt haarfijn in de video uitgelegd: zoals ons eindeloze gebruik van hashtags en emoji’s. Wat zijn wij toch uniek met onze dansjes, VR-bril en roze-geverfde haartjes. Dissolve heeft de millenial als geen ander door en laat dit graag aan zijn klanten weten. De millenial zit hiernaast full-time op sociale media en is daarom ook makkelijk via deze media te bereiken. Hier spelen bedrijven en reclame-makers vervolgens op in. De video laat zien hoe makkelijk het is om mensen van Generatie Y te definiëren en stiekem is dit best wel confronterend. In welk cliché herken jij jezelf?

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.