De teaser van seizoen 6 van Game of Thrones is uit - Vance

Nu aan het lezen

De teaser van seizoen 6 van Game of Thrones is uit

De teaser van seizoen 6 van Game of Thrones is uit

Let op: Als je seizoen vijf nog niet hebt gezien, bevat dit artikel spoilers.

Met de sneeuw gisteren in een deel van het land en het koude weer vandaag, heeft de winter in ieder geval in Nederland zijn intrede gedaan. Of dit ook geldt voor Game of Thrones, weten we nog niet. De eerste trailer van seizoen zes staat in ieder geval online.

Het vijfde seizoen eindigde met Jon Snow die door zijn kameraden werd verraden. Veel geloven dat hij terug komt in de serie, maar of dat echt zo is weet niemand. De trailer onthult tot nu toe nog weinig, maar spannend is het zeker. In de ‘Hall of Faces’ zien we de gezichten van de overledenen uit de vorige seizoenen. De camera beweegt langzaam door de ruimte.

De ‘Hall of Faces’ is ook waar Arya Stark eindigde vorig seizoen. Ook bij haar is het afwachten hoe ze terug komt in de serie. Ze werd blind aan beide ogen. Sansa Stark sprong samen met Theon van een toren in Winterfell. Of ze dit heelhuids overleefd heeft, is nog de vraag.

In King’s Landing is het gezag verdwenen. Cersei Lannister is tijdens haar wandeling van de gevangenis richting het kasteel uitgescholden en bejegend door haar volk. Daenerys Targaryen is, nadat ze op haar draak sprong, ver van Meereen beland. Waar ze is en met wie, is nog altijd de vraag.

Met al deze ontwikkelingen belooft seizoen 6 een spannend seizoen te worden. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is op 24 april 2016 te zien bij HBO.

Anneroos is 23 jaar en woont in Amsterdam. Ze schrijft artikelen voor Vance over uiteenlopende onderwerpen. Ze is onder meer geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en psychologie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.