Winter has come: de nieuwe Game of Thrones trailer geeft ons kippenvel - Vance

Nu aan het lezen

Winter has come: de nieuwe Game of Thrones trailer geeft ons kippenvel

Winter has come: de nieuwe Game of Thrones trailer geeft ons kippenvel

Rillingen. Dat is wat je krijgt als je de nieuwste trailer van Game of Thrones ziet. De video verscheen gisteren online, terwijl iedereen op een terrasje zat weg te smelten na een warme werkdag.

Vandaag mag dan wel de eerste dag van de zomer zijn, de HBO-serie zorgt voor de nodige verkoeling. We voelen de sneeuw bijna op onze huid als we de ijzingwekkende beelden van de White Walkers bekijken. In de vorige trailer waren de ijsschepsels nog opvallend afwezig, maar dit keer is het duidelijk dat ze toch écht terug zijn.

Ten strijde

We zien Sansa Stark de strijd tegemoet wandelen, begeleid door een duistere stem die vertelt dat elke strijd gestreden moet worden. Jon Snow met ijspegels aan zijn baard. Cersei Baratheon en haar ernstige blik. Daenerys Targaryen gaat ten strijde met haar vurige draken. Arya Stark keert terug onder de bemoedigende stem van Jon. Ze zijn er allemaal en elk element duidt op maar één ding: oorlog.

Vuur, sneeuw, duisternis, licht. Alles komt samen in deze spannende sneak peek. Een ding is duidelijk – de winter is gearriveerd en hij was nog nooit eerder zo koud. Alleen de Knight’s Watch en de Wildlings weten wat hen te wachten staat, maar de andere koninkrijken zijn afgeleid door hun eigen strijd. Niks zal de ijsschepsels echter tegenhouden. De White Walkers vernietigen alles op hun pad. IJs en ijs koud.

“When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies — but the pack survives.”

Wat probeert Sansa ons te vertellen? Kunnen de zeven koninkrijken hun eigen gevecht opzij zetten om een eenheid te vormen tegen hun gedeelde vijand? We gaan het allemaal meemaken deze zomer. Wacht niet langer en bekijk hier de trailer:

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.