Deze Game of Thrones foto's bereiden ons voor op oorlog - Vance

Nu aan het lezen

Deze Game of Thrones foto’s bereiden ons voor op oorlog

Deze Game of Thrones foto’s bereiden ons voor op oorlog

Na alle sneak peeks in de vorm van trailers en foto’s, wordt de spanning verder opgevoerd. Het duurt nog maar een maand en dat voelen we. Game of Thrones keert terug, en het wordt ijskoud.

Dit keer is het niet HBO zelf maar de Spaanse omroep Movistar die nieuwe foto’s van de serie vrijgeeft. Om onze verslaving nog meer de voeden, krijgen wij ook behind-the-scenes foto’s te zien van de Sloveense site Dnevnik. Sommige beelden herkennen wij van eerder vrijgekomen foto’s van HBO, maar andere beelden lichten toch weer een tipje van de sluier op.

Behind the scenes

HBO bracht afgelopen weekend ook een video uit over de special effects die achter de serie schuilen. Dit werpt nieuw licht op hoe de miljoenen-serie gemaakt wordt en brengt alles in perspectief. Ook toont de video hoe de makers de draken van Daenerys vervangen in real life. Best wel een anti-climax.

Winter has come

In de video zien we hoe alles is gemaakt. De vrijgekomen behind-the-scenes foto’s bieden een mooie aanvulling hierop. Hier kunnen we zien dat de winter gearriveerd is. Alhoewel, dat lijkt maar zo. Op de foto’s van Winterfell kan je zien dat het op de locatie zelf nog niet zo winterachtig is.

Dany is back

In de beelden zie je ook hoe Queen Dany arriveert op haar geboorteplaats Dragonstone, de thuis van de House of Targaryen. De foto laat het vervolg zien op Dany’s thuiskomst, overmand door emoties na haar jarenlange afwezigheid.

Ook de ijzersterke Arya Stark en Beric Dondarrion keren terug in het winterse landschap van Winterfell. Wat is het toch heerlijk smullen om de personages weer te zien. Het belooft een spannend seizoen te worden. Nu kunnen wij alleen nog maar speculeren, laat je fantasie erop los.

dany arya beric

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.