HBO komt met 17 nieuwe foto's van Game of Thrones seizoen 7

Nu aan het lezen

HBO komt met 17 nieuwe foto’s van Game of Thrones seizoen 7

HBO komt met 17 nieuwe foto’s van Game of Thrones seizoen 7

Vrijdag is de meest gelukzalige dag van de week. Om de overduidelijk reden dat het bijna weekend is. Maar de laatste weken is er één argument bijgekomen. HBO, maker van onder meer Game of Thrones, geeft bijzonder vaak op donderdagen nieuw beeldmateriaal vrij wat de laatste dag van de werkweek volledig in het teken stelt van online plaatjes kijken en fan-obsessief gedrag vertonen.

We don’t mind. Echt niet.

Gaat het niet om een trailer, dan zijn het wel sneak peaks van nieuwe personages of outfits in aanloop naar een nieuw seizoen. Vandaag worden we weer getrakteerd op een zoethoudertje. Iets met ons koest houden tot juli wanneer de afleveringen ons Game of Thrones-loze leven verblijden?

Game of Thrones

Nieuw vrijgegeven foto’s van Game of Thrones seizoen 7 hebben het volgende voor ons in petto. Jon Snow (Kit Harington) en Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) zijn omhuld met een geheel nieuwe garderobe als ze in hun rollen stappen als leiders: Jon als koning van het Noorden en Dany de would-be koningin van de Seven Koninkrijken.

Verder zien we dat Dany’s gehele squad in soortgelijke outfits is gehesen. Ze dragen iets dat nog het meest wegheeft van een schubbenachtige structuur, refererend naar de draken van het het Huis Targaryen.

De verhaallijn

Genoeg gepraat over mode en wat dit mogelijk weggeeft over de verhaallijn. We voelen in ieder geval dat dit het topje van de ijsberg is. Een van vragen waar we nu mee zitten is: komen Tormund (Kristofer Hivju) en Brienne (Gwendoline Christie) vaker samen terug in dit seizoen? Je hoort ons niet klagen.

Wat verder opvalt is de – zoals altijd – zeer witte cast. Op dit moment is #Hallowittemensen trending en dit gegeven valt ook Twitteraars op.

Lees verder voor de vrijgegeven beelden. Disclaimer: wij houden ons niet verantwoordelijk voor afleiding en concentratiedips tijdens werktijd.

Game of Thrones seizoen 7

 

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.