Bekijk de serenade van Ed Sheeran aan Arya Stark in Game of Thrones

Nu aan het lezen

Deze serenade van Ed Sheeran aan Arya Stark in Game of Thrones op repeat alsjeblieft

Deze serenade van Ed Sheeran aan Arya Stark in Game of Thrones op repeat alsjeblieft

Hoewel de aanloop naar het een na laatste seizoen van Game of Thrones lang duurde, blijkt de uiteindelijke release een hele bevredigende. Gelukkig voor ons duurde het dan ook niet lang voordat een langverwachte gast zijn entree maakte.

Ik heb het over Ed Sheeran en zijn verschijning in de bosrijke omgeving van Westeros.

De zanger verscheen in een volledige scene in de seizoensaftrap. Samen met Arya Stark deelden de twee celebs het scherm, iets wat makers David Benioff en D.B. Weiss al eerder hadden gezegd: ze hebben Sheeran de rol gegeven voor Maisie Williams, de actrice achter Arya.

Ed – freakin – Sheeran

In de scene galoppeert Arya langs een groep Lannistersoldaten die gebroederlijk een lied zingen. De eerste woorden van Arya tegen Ed zijn: “Oh wat een mooi liedje.”

De scene zelf is ook bekijkenswaardig: de soldaten zijn zo lief om hun geroosterde eekhoorn en huisgestookte wijn te delen met Arya. Prima acteerwerk, ook van Ed, toch weerhoudt het menig kijker er niet van te denken ‘Whuut. Dat is Ed Sheeran in een aflevering van Game of Thrones’. Daarom, deze scene – en erg aandoenlijk liedje – op repeat. De hele middag. En misschien avond. Thanks very much.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meld je aan voor de nieuwsbrief.