Jennifer Lawrence fileert Kim Kardashian in interview: de beste momenten

Nu aan het lezen

De beste momenten uit de Jennifer Lawrence roast van Kim Kardashian

De beste momenten uit de Jennifer Lawrence roast van Kim Kardashian

Jennifer Lawrence is dan misschien wel een Oscar-winning actrice en Amerikaanse heldin als het aankomt op normaal doen, maar ook zij is maar gewoon een mens met haar rariteiten. Zo koestert ze al jaren een obsessie voor Keeping Up with the Kardashians.

Het zal dan ook goed in de smaak zijn gevallen, toen J-Law een uitnodiging kreeg een volledige achttien minuten met Kim Kardashian in gesprek te mogen bij Jimmy Kimmel Live.

Verademend

Maar omdat J-Law zichzelf blijft, ook als ze haar idool tegenover zich heeft, werd dit gesprek eerder een zachtaardige roast dan idolaat gesprek. Verademend, lijkt ook Kim te vinden die alle grappen van zich af laat glijden.

We selecteerden de beste momenten van dit geheel omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen.

1. Het moment dat Kim K beseft dat dit geen liefhebbend gesprek wordt

Buckle down roept Jenniffer Lawrence als ze plaatsneemt als gasthost aan Jimmy Kimmels bureau: want dit wordt one hell of an interview. Ik dacht dat dit leuk zou worden, kirt Kim nog met een lief lachje. Waarschijnlijk niet voor jou, aldus J-Law bij aanvang van het geweldige gesprek.

2. J-Law en Kim’s moeder werden samen dronken

Twee weken geleden was J-Law te gast bij Kris Jenner thuis, de welbekende momager van de Kardashians die er niet alleen voor zorgt dat op zakelijk vlak alles op rolletjes loopt maar ook thuis gezellig is. Om dat te bewijzen ging Kris aan de drank met J-Law, getuige een dansje die ook Kim Kardashian verbaast. “Deze heb ik nog nooit gezien”, zegt ze een tikkeltje verontwaardigd over haar dansende dronken moeder en new found friend Jennifer Lawrence.

3. Het moment waarop J-Law Kims make-uplijn vergelijkt met een dildo

J-Law is om meerdere redenen goed in dit interview: ze blijft zichzelf en durft grove grappen te maken naar Kim, die om meerdere redenen, een idool is van Jennifer. Ondanks haar populariteit, durft J-Law in te zoomen op zwaktes. Zoals de contouren van Kim’s nieuwe make-uplijn. Een contourstift lijkt wel heel erg op een dildo, vindt J-Law. Ach, zegt Kim schouderophalend: Ik ben wat donkerders gewend en zag dus niet die overeenkomst. Padamtsjjjjj.

4. Het moment dat Kim Kardashian zichtbaar geniet van J-Laws openhartigheid

Jennifer Lawrence is bijzonder openhartig. Maar na het zien van dit interview mag worden gesteld dat Kim K. ook het een en ander durft te delen. Zo zegt ze dat zij en Kanye ‘supernormaal’ zijn. Ze kijkt elke avond hetzelfde op tv voor ze in slaap vallen. Dat is grappig, zegt J-Law: ik kijk naar jullie als ik in slaap val.

Wil je de volledige clip zien? Doen. Uitermate vermakelijk.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.