Binnenkort nieuw op Netflix: Marvel's Iron Fist - Vance

Nu aan het lezen

Binnenkort nieuw op Netflix: Marvel’s Iron Fist

Binnenkort nieuw op Netflix: Marvel’s Iron Fist

Naast Marvel’s DaredevilJessica Jones en Luke Cage komt Marvel alweer met een nieuwe serie op Netflix: Iron Fist. Het eerste seizoen van de serie zal op 17 maart wereldwijd te zien zijn en zal 13 afleveringen tellen.

Miljardair Danny Rand duikt na jaren vermist te zijn weer op in New York om zijn familiebedrijf op te eisen. Dit gaat echter niet van zelf, want een oude vijand staat hem in de weg. Hij verzet zich tegen deze vijand en andere criminelen met zijn perfecte beheersing van kung-fu en het vermogen om de immense kracht van de Iron Fist op te roepen.

The Iron Fist is Marvel’s laatste nieuwe superheld die de wereld veiliger probeert te maken. Het is ook de laatste superheld om ‘The Defenders’ compleet te maken. Dit wordt een serie waar Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist samenkomen. Het is nog niet bekend wanneer deze serie uitkomt, maar het is wel zeker dat ik vol spanning zal kijken!

 

22 jarige Belgische blogger living a #DutchDream. Opgegroeid met een Gameboy in de hand en een voetbal aan de voeten. Heeft de speciale gave om een serie te kunnen kijken, een sportwedstrijd te volgen en pokémon te vangen op hetzelfde moment.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.