Paris Hilton komt met een nieuwe reality-serie en het is nu al de comeback van de eeuw - Vance

Nu aan het lezen

Paris Hilton komt met een nieuwe reality-serie en het is nu al de comeback van de eeuw

Paris Hilton komt met een nieuwe reality-serie en het is nu al de comeback van de eeuw

Paris Hilton: you either love her or hate her. Wat vast staat is dat deze socialite en erfgename van een bijzonder invloedrijke achternaam, is verworven tot nieuwbakken meme-queen, een early bird is als het aankomt op haar fantastische vocals én gave om hilarische tv te fabriceren starring Paris zelf.

Ga maar na: chihuaha’s waren pre-Paris slechts nare kleine keffertjes en roze was weggelegd voor kinderen tot de ster van The Simple Life ermee aan de haal ging.

Starring Paris

Er is genoeg reden om je gekleurde zonnebril uit het vet te halen want Miss Hilton kondigt aan een nieuwe tv-serie te presenteren met niemand minder dan haarzelf in de hoofdrol. Het zou gaan om een realityserie. Onduidelijk is of Nicole Richie aan haar zijde zal verschijnen.

Er zijn genoeg redenen waarom we uitkijken naar een nieuw tijdperk van Paris-madness. Reden één: iedere jongvolwassene van nu is met haar opgegroeid. Het was Paris die liet zien hoe je sweatpants, uggs, gekleurde zonnebrillen en minuscule keffertjes in een tasje mee kon zeulen. En was de Von Dutch sassiness niet helemaal jouw ding? Dan luisterde je vast nog naar haar romantische Stars Are Blind.

The Simple Life II?

Het is weer helemaal geoorloofd om fan te zijn van Paris, want ze is terug. Na jaren MIA te zijn geweest.

Tuurlijk, tussen haar grote debuut The Simple Life met Nicole Richie zaten nog wat leuke carriereboosts –  23 parfums, een nieuw album en spirituele zoektocht naar een nieuwe BFF – maar niets gaat boven een tv-show waarin we volop kunnen genieten van deze early 2000’s revival modus. Get your pompoms out!

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.