Breaking Bad: The Movie bespaart je uren aan bingewatching

Nu aan het lezen

Breaking Bad: The Movie bespaart je uren aan bingewatching

Breaking Bad: The Movie bespaart je uren aan bingewatching

Breaking Bad, een van de beste series ooit gemaakt volgens mijn omgeving en ik ben een van de velen die de serie nog nooit heeft gezien. Met als hoofdreden: ik heb geen tijd om vijf seizoenen met in totaal 62 afleveringen met een duur van ongeveer een uur te bekijken. Zo dacht de maker van ‘Breaking Bad: The Movie’ er ook over en heeft zo’n drie dagen aan beeldmateriaal teruggebracht naar een film van twee uur. Scheelt een hoop tijd toch?

De maker heeft zo’n twee jaar gespendeerd aan het monteren van de film. Kill your darlings is wel heel toepasselijk in dit geval, want de film mist een aantal spannende momenten die in de serie wel te zien zijn. Alhoewel de film zeker niet slecht is en de verhaallijn nog steeds goed te volgen is.

Bovendien is het heel handig voor diegene die nog nooit is begonnen aan de serie en toch wilt meepraten. Jep, that’s me. Dus maak twee uurtjes vrij en bingewatch de vijf seizoenen aan Breaking Bad binnen no time!

Carmen is 20 jaar, vierdejaars studente Journalistiek en woont in Amsterdam. Ze leest en schrijft graag over inspirerende mensen, emigreert het liefst naar een warm land en drinkt de hele dag thee.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.