Deze kwaliteiten heeft de perfecte werknemer volgens Vogue's Anna Wintour - Vance

Nu aan het lezen

Deze kwaliteiten heeft de perfecte werknemer volgens Vogue’s Anna Wintour

Deze kwaliteiten heeft de perfecte werknemer volgens Vogue’s Anna Wintour

Je hoeft niet tot de elite van deze planeet te behoren om bij Vogue te mogen werken (ook al is er af en toe wel een link tussen het tijdschrift en de doelgroep waar het mee samen werkt). Over welke kwaliteiten en talenten je dan wél moet beschikken wanneer je bij het befaamde modeblad aan de slag mag? Er is er maar één die dat het beste kan toelichten en dat is de bazin van het tijdschrift zelf: Anna Wintour. What To Wear verzamelde acht quotes van haar.

Kwaliteit #1: Cultuur

“Ik denk echt dat het belangrijk is om erop uit te gaan om dingen te zien. Bezoek het theater, exposities, ga naar de film, screenings. Door dingen te zien word je een rijker mens.”

Kwaliteit #2: Zelfvertrouwen

“Ook al heb je nog niet genoeg zelfvertrouwen, probeer dit toch uit te stralen. Hierdoor zullen anderen ook in je gaan geloven.”

Kwaliteit #3: Heb een mening

“Ik ben op zoek naar sterke mensen, die een eigen mening hebben. Ik heb niks met mensen die op alles maar ja zeggen wat ik voorstel. Ik wil mensen die een discussie op kunnen brengen en sterke argumenten hebben.”

Kwaliteit #4: Persoonlijke stijl

“Creëer je eigen stijl. Zorg ervoor dat deze uniek genoeg is om jezelf te onderscheiden, maar wel herkenbaar genoeg voor anderen.”

Kwaliteit #5: Wees levendig en vol energie

“Ik vind het prettig om jonge assistenten te hebben, zij hebben nog een hoop energie en frisse ideeën.”

Kwaliteit #6: Ambitie

“Ik ben erg goed in delegeren. Mensen werken nou eenmaal veel beter wanneer ze een gevoel van verantwoordelijkheid hebben.”

Kwaliteit #7: Sta open voor kleur

“Ik zou nooit head-to-toe zwart dragen.”

Kwaliteit #8: Wees representatief

“Vandaag de dag moet je op elkaar in kunnen spelen. Je kunt niet een ingetogen, zwaarmoedig iemand zijn die niet in staat is om iemand recht in de ogen te kijken. Je moet je mannetje staan in deze wereld.”

main.original

 

Ellen Veltman (21) is Digital Producer bij OK GO en redactrice bij Vance.nl. Geïnteresseerd in trends, lifestyle, creativiteit en altijd op zoek naar nieuwe hotspots en inspiratie.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.