Eurovisie Songfestival: deze Afrojack neemt de pauzeshow op zich

Nu aan het lezen

Eurovisie Songfestival: deze Nederlandse artiest neemt de pauzeshow op zich

Eurovisie Songfestival: deze Nederlandse artiest neemt de pauzeshow op zich

Het Eurovisie Songfestival komt steeds dichterbij. Het is dan ook al bekend wie de Nederlandse inzending wordt en welk nummer hij gaat zingen. Maar wie de pauzeshow op zich neemt, is net zo belangrijk. Dit jaar wordt dat geen Madonna, maar niemand minder dan Afrojack.

Niemand kan het fiasco dat Madonna vorig jaar tijdens het Songfestival was nog vergeten. Maar in Nederland doen wij dingen anders: bij ons worden de momenten tussen de nummers van de kandidaten in gevuld door alleen maar Nederlandse topartiesten.

Voor de pauze wordt dat dus de Nederlandse DJ Afrojack. Dat meldt RTL Nieuws, nadat het door Bart Arends op de radio bekend werd gemaakt. Hoe die show er precies uit gaat zien, is echter nog onbekend.

Wel weten we dat er nog veel meer onthullingen moeten komen. Er zijn immers twee halve finales en een finale, die allemaal een opening- en een interval-act krijgen. De bedoeling is dus dat al die shows ingevuld worden door Nederlandse artiesten. De vraag is nu nog, wie dat dan zijn.

Onze inzending

Zoals gezegd is al duidelijk wie de Nederlandse inzending van dit jaar is: Jeangu Macrooy. Ook is al bekend welk nummer hij dan gaat zingen. Dat wordt ‘Grow’, die ook al op YouTube te beluisteren is. Je kunt dus nu al gaan oefenen, zodat je in mei het hele nummer mee kunt zingen.

 

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.