#Ikeaseks: Twitter deelt wat je zowel in de IKEA als in bed kunt zeggen

Nu aan het lezen

#Ikeaseks: Twitter deelt volop wat je zowel in de IKEA als in bed kunt zeggen

#Ikeaseks: Twitter deelt volop wat je zowel in de IKEA als in bed kunt zeggen

De Ikea en seks, het zijn niet twee dingen die je snel aan elkaar kunt koppelen. Maar op Twitter zijn de twee onderwerpen toch aan elkaar gekoppeld, maar dan binnen de leuke hashtag #ikeaseks. Onder die noemer delen mensen massaal wat je én in de Ikea én tijdens de seks kunt zeggen. En dat blijkt meer dan je zou denken.

Het begon gisteravond met een simpele tweet van een account genaamd #roloog. Deze gebruiker deelde een plaatje met de tekst “Dingen die je zegt bij de Ikea en tijdens de seks” en de hashtag #ikeaseks. En laat het maar aan Nederland over om hier compleet los mee te gaan en de leukste dingen te bedenken.

Misschien is het allemaal wat schunnig, maar het werkt zeker op je lachspieren. Denk bijvoorbeeld aan de opmerking “Oei, ik weet niet of het wel in de auto kan.” Of “Op het plaatje leek hij veel groter!”.

IJsje

Anderen houden juist rekening met hun partner, of die het nu leuk vond of niet. “Ja hoor, als we klaar zijn mag je een ijsje”, zegt gebruiker Elvira bijvoorbeeld. Of helemaal vriendelijk: “Heb jij zelf nog iets nodig?”

En soms zijn we kort maar krachtig:

Leukere trip

Schunnig? Ja, absoluut. Maar op deze grijze dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw houden we wel van een goede grap. En deze hashtag valt daar zeker onder. Bovendien wordt je volgende trip naar de Ikea waarschijnlijk een stuk leuker, nu je deze verbinding in je hersenen hebt gelegd.

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.