Het is zover! McDonald's bezorgt je vette hap nu ook aan huis - Vance

Nu aan het lezen

Het is zover! McDonald’s bezorgt je vette hap nu ook aan huis

Het is zover! McDonald’s bezorgt je vette hap nu ook aan huis

Het moment waar je op wachtte is daar: McDonald’s gaat ein-de-lijk thuisbezorgen. Al die momenten dat je door de regen naar de Mac liep voor die ene vette hap. Vanaf nu kan je gewoon lekker op je luie kont blijven zitten, en laten we wel wezen, dat is waar fastfood voor bedoeld is.

Rotterdam en Utrecht

Na een testronde in acht vestigingen in Amsterdam laat McDonald’s weten: het thuisbezorgseizoen is geopend! Vanaf volgende week dinsdag kan je je Big Mac en milkshake in Rotterdam en Utrecht thuis laten bezorgen.

Afgelopen zomer merkte de fastfoodketen dat bestellingen fors toenamen tijdens slecht weer en voetbalwedstrijden. Daar komt nu bij dat de herfst in aantocht is én het schooljaar is begonnen. Een vette hap zal voor veel studenten in Nederland goed uitkomen als ze weer een nachtje door moeten bikkelen om een deadline te halen.

Snelheid

Is de fastfood van McDonald’s ook echt ‘fast’? Jazeker, zo vertelt algemeen directeur Manu Steijaert aan Nu.nl. De fastfoodketen werkte voor de proef afgelopen zomer samen met bezorgdienst UberEATS en dat leverde goede resultaten op. Steijaert is tevreden met de gemiddelde bezorgsnelheid van 20 minuten. Aan de klanttevredenheid kan echter nog gewerkt worden. Zo werden er klachten ingediend over ontbrekende rietjes of vergeten frietsaus. Tsja, ook de kleine dingen tellen mee.

De Hagenaar mag stiekem ook in zijn handjes klappen. Als de Mac bezorgdienst bevalt in Rotterdam en Utrecht, zal Den Haag later dit jaar volgen. Hierna wordt er gekeken naar steden als Eindhoven, Groningen en Nijmegen.

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.