Pizza Hut houdt je deze winter oven-warm met multifunctionele jas - Vance

Nu aan het lezen

Pizza Hut houdt je deze winter oven-warm met multifunctionele jas

Pizza Hut houdt je deze winter oven-warm met multifunctionele jas

Het kwik stijgt dit weekend nog eventjes, maar daarna komt de barre winter er aan. Door wind en weer naar je werk fietsen, en met vingers zo koud als ijspegels op je smartphone tikken. Daar moeten toch oplossingen voor te bedenken zijn?

Jazeker! Je zou het niet zo snel verwachten maar bezorg-restaurant Pizza Hut heeft een oplossing bedacht. Het restaurant bezorgt zijn pizza’s altijd in speciale bezorgtassen die ten alle tijden je pizza’s warm houden. Maar wie zei dat je hier niet super fashionable kleding mee kan maken? Een bezorgtas is zoveel meer dan alleen maar dat. De pizzamaker ontwierp namelijk de stomend warme winterjas ‘Delivered Hot’. Een jas zoals je die nog nooit hebt gezien met allerlei extra’s die het leven net dat beetje makkelijker maken.

Pizza in je binnenzak

Een groot nadeel van appen terwijl het regent? Je smartphone wordt nat. Gelukkig hebben sommigen een luxe telefoon met waterproof scherm, maar niet iedereen is zo fancy. Pizza Hut komt tot jouw redding! Zij bedachten namelijk een speciaal vakje in je mouw waar je je telefoon in kunt doen. Zo kun je altijd pizza bestellen, waar je ook bent.

Komt je pizza eindelijk aan, heb je geen extra parmezaanse kaas bij je! Geen paniek, ook daar is aan gedacht. De Hot jas heeft speciale jaszakken voor je zout, peper én kaas. Verder is de jas uiteraard waterdicht, zodat je nooit meer als een verzopen kat thuis komt. Ohja, een ding, de binnenzak in de vorm van een pizzapunt? Die is eigenlijk niet echt bedoeld voor pizza. Het zou toch zonde zijn als je jas straks onder de tomatensaus zit.

Stunt

De actie van Pizza Hut is natuurlijk een hartstikke goede reclamestunt. Het bedrijf heeft namelijk sinds kort nieuwe bezorgtassen, zodat je nooit meer een koude pizza hoeft te eten. Het is niet de eerste keer dat de pizzabezorger met een ludieke stunt komt. Zo bracht het bedrijf eerder een pizzadoos uit in de vorm van een DJ-set, waar je ook echt daadwerkelijk muziek op kon spelen. Ook bedacht Pizza Hut een sneaker die pizza voor je bestelt – hoe handig! Wij zijn helemaal fan van deze komische stunt acties, maar zou jij de pizza-jas dragen?

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.