Met deze rugtas heb je geen kantoor meer nodig

Nu aan het lezen

Met deze rugtas heb je geen kantoor meer nodig

Met deze rugtas heb je geen kantoor meer nodig

We werken tegenwoordig steeds vaker in koffietentjes of thuis. We zijn regelmatig onderweg en hebben overal alles wat we nodig hebben beschikbaar. Een berichtje is zo gestuurd, een belletje zo gepleegd en bestanden heb je zo tot je beschikking. Met deze tas wordt dat nog een stuk makkelijker. Lifepack heeft alles wat je nodig hebt om te kunnen werken, waar jij dat wil.

De 29-jarige Adrian Solgaard heeft een tas ontworpen waarin je je telefoon kunt opladen en je waardevolle spullen veilig zijn.Deze tas is als het ware een mobiel kantoor. Hij kwam met het idee toen zijn vriendin haar tas gestolen werd, terwijl deze tussen twee stoelen in stond bij een café. Op Kickstarter heeft de tas al meer dan het beoogde doel opgehaald.

De tas is perfect voor diegenen die veel onderweg zijn voor hun werk. De Lifepack heeft een batterij die zich met zonne-energie oplaadt, zodat je nooit met een lege telefoon of laptop zit. Deze batterij heeft bluetooth speakers, waardoor je ook nog een lekker muziekje kunt luisteren. De tas heeft een slot, waardoor er niemand zomaar in je tas kan.

Met een ander slot kun je de tas aan bijvoorbeeld een stoel vastmaken, waardoor niemand er zomaar met jouw Lifepack vandoor gaat. En een leuk weetje: het slot werkt ook als flesopener. Verder heeft de Lifepack vele vakjes, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Zo heeft het vakjes aan de achterkant van de tas, voor je paspoort en telefoon en op de schouderbanden voor het opbergen van geld en pasjes.

Deze tas bezit alles wat je nodig hebt om te kunnen werken waar je wil

Anneroos is 23 jaar en woont in Amsterdam. Ze schrijft artikelen voor Vance over uiteenlopende onderwerpen. Ze is onder meer geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en psychologie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.