Deze foto van de voormalige Will & Grace cast kondigt iets spannends aan

Nu aan het lezen

Deze foto’s van de voormalige Will & Grace cast kondigen iets spannend aan

Deze foto’s van de voormalige Will & Grace cast kondigen iets spannend aan

Mijn zondag kreeg een gouden randje, toen ik deze foto zag van acteur Sean Hayes, Jack McFarland in de fantastische nineties/2000 sitcom Will & Grace. Elke liefhebber weet, zodra deze cast samenkomt, is er magie en snijdende humor van de bovenste plank.

Ik dank mede mijn Engels, DVD-collectie en deel van mijn humor aan deze serie evenals basale kennis van het leven. Het is the best show ever. En dat zeg ik geheel objectief.

Will & Grace

Van 1998 tot 2006 kon de wereld meekijken met best friends Will & Grace. De serie was de negende meest bekeken tv-serie op het hoogtepunt. Hij (Eric McCormack), een homo advocaat en zij (Debra Messing), een Joodse interior designer met felrood haar.

Nadat de volledige ex-cast bij elkaar kwam bij de comedyshow van de fabulous, kirrende, alcoholslurpende Karen Walker (Megan Mullally) en haar man Nick Offerman, verspreidden ze individueel cryptische comments en foto’s op social media.

Debra Messing schreef: “Ik voel dat er morgen iets GROOTS te gebeuren staat.” Eric McCormack poste een foto van zichzelf terwijl hij een script vasthoudt en schrijft: “Ik kon dit eerst lezen zonder bril.”

Beverly Leslie comes up to here on me.

A post shared by Sean Hayes (@seanhayes) on

 

Het is maandag en er is nog geen nieuws bekend, maar dat kan liggen aan het tijdsverschil. Wat het ook is, reünie op tv of niet, het lijkt erop dat Netflix en het succes van ‘oude’ series als Gilmore Girls er in ieder geval mee te maken hebben. De Twitterbio van Erik McCormack spreekt in ieder geval boekdelen: “You liked Will & Grace? Miss Perception? Wait’ll you get a load of Travelers, coming to Netflix this fall!”

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.