Goed nieuws: Will & Grace komt misschien toch terug op TV

Nu aan het lezen

Goed nieuws: Will & Grace komt misschien toch terug op TV

Goed nieuws: Will & Grace komt misschien toch terug op TV

We zijn nog maar net bekomen van de maar liefst 5 (!) Harry Potter spin-offs die eraan komen én verse afleveringen van de old school Gilmore Girls, of er is weer nieuw sequel-nieuws dat de voorgaande berichten wegwuift.

Afhankelijk van het feit wélke serie jouw jeugd heeft bepaald, zullen sommige mensen een gat in de lucht springen. Er zijn sterke aanwijzingen dat de volgende serie die zijn plot nog een beetje zal oprekken, Will & Grace gaat zijn.

Karen

Sassy

Volgens de Amerikaanse website TVLine, is televisienetwerk NBC in gesprek met de makers van de show David Kohan en Max Mutchnick en ex-castleden Debra Messing, Eric McCormack, Sean Hayes en Megan Mullally. Het zou gaan voor een bepaald aantal nieuwe afleveringen, verwacht dus geen seizoenen aan kijkplezier.

De comedyserie draaide sinds 1998 en brak alle records (voor een bepaald publiek) in termen van kijkcijfers en de houding die het aannam ten opzichte van homo’s in Amerika. alle mannelijke hoofdrolspelers zijn homo – and aren’t afraid to flaunt it.

Eenmalige reünie

De cast van Will & Grace kwam in september samen voor een reünie. Het ging om een eenmalige webaflevering met een sterk politieke kleur: Ze bediscussiëren de huidige verkiezingen met Karen als diehard Trump-fan en Jack die niet eens weet of hij wel gaat stemmen. Want ‘wat doet één stem ertoe?’

De video scoorde enorm (meer dan 6 miljoen YouTube views) en kreeg trouwe fans aan het hopen dat er meer fijns in petto zit. Een heel seizoen is misschien wat veel gevraagd, maar een incidentele video, Snapchat of zelfs foto van de castleden, zou al voldoende zijn om onze behoeften aan deze humor en New Yorkse setting tot bedaren te krijgen.

Freelance journalist Nina (23) schrijft over generatieperikelen, balans en ondernemingsdrift in de hoop herkenning te bieden (en er zelf iets van op te steken).

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.