Met deze codes krijg je toegang tot geheime categorieën Netflix

Nu aan het lezen

Met deze codes krijg je toegang tot alle geheime categorieën van Netflix

Met deze codes krijg je toegang tot alle geheime categorieën van Netflix

Keuzes, keuzes, wij mensen zijn daar niet het sterkst in. En al helemaal niet als het aankomt op welke film of serie je wil kijken. Of je hebt het al gezien, of het lijkt je niet leuk. Er is altijd wel een reden om een halfuur door Netflix te scrollen. Gelukkig is daar een oplossing voor!

Er zijn namelijk een hele lijst met categorieën die je kunnen helpen bij het specificeren van je zoekopdracht. Die kun je simpelweg invoeren door middel van een code. Het wordt hiermee dus makkelijker om iets te vinden wat je wilt kijken.

Hoe werkt het?

Op deze site kun je een onderwerp vinden waar je graag naar wil kijken. Al deze onderwerpen hebben een code. Type nu het volgende in de adresbalk van je browser: http://www.netflix.com/browse/genre/CODE. Het woord CODE aan het eind verander je voor de code die je net hebt uitgezocht. En kijken maar!

Het moet natuurlijk niet zo zijn dat je door de enorme waslijst aan onderwerpen juist niet meer weet waar je naar wil kijken. Mocht dat wel zo zijn, dan kun je altijd nog kiezen voor code 258, Movies Starring With Matt Damon of code 2533, Movies from the 1940s.

Anneroos is 23 jaar en woont in Amsterdam. Ze schrijft artikelen voor Vance over uiteenlopende onderwerpen. Ze is onder meer geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en psychologie.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.