Zien: psychologische Netflix-thriller met sterrencast The Devil All the Time

Nu aan het lezen

Netflix deelt trailer van psychologische thriller met sterrencast The Devil All the Time

Netflix deelt trailer van psychologische thriller met sterrencast The Devil All the Time

Netflix heeft een eerste trailer gedeeld van een veelbelovende film: The Devil All the Time. Niet alleen komt deze film met een bloedstollend verhaal, maar er prijkt ook nog eens een sterrencast op je scherm. Bovendien is de film gebaseerd op een boek van Donald Ray Pollock, met vrijwel alleen maar extreem positieve recensies. Dat belooft dus wat!

Om maar met het verhaal te beginnen: The Devil All the Time speelt zich af tussen de Tweede Wereldoorlog en de Vietnamoorlog. In het plaatse Knockemstiff in Ohio woont Arvin Russell, een jonge man die geplaagd wordt door wat zijn overleden vader William allemaal verkeerd heeft gedaan. Omringt door een vreemd koppel en een niet zo heilige priester moet Arvin vechten tegen de ‘kwaadaardige krachten die hem en zijn familie bedreigen’, aldus Netflix.

Sterrencast

Een ietwat vreemd verhaal, zeker. Maar als je de trailer ziet, weet je ook direct dat je meer wil zien. Bovendien is er – zoals gezegd – een behoorlijke sterrencast aanwezig. Arvin wordt bijvoorbeeld gespeeld door Spider-Man-ster Tom Holland. Hij verbaast in de trailer al direct met zijn geheel nieuwe accent. Holland komt namelijk uit het Verenigd Koninkrijk, maar daar hoor je in deze film helemaal niets meer van. Tegenover Entertainment Weekly zegt Holland dat dat ook een reden was dat hij de rol op zich nam, omdat het een nieuwe uitdaging was.

Bill Skarsgård – beter bekend als Pennywise uit It – speelt Arvins vader William en Robert Pattinson – de huidige Batman – is de priester. Verder zien we in deze film Mia Wasikowska (Alice in Wonderland), Jason Clarke (Zero Dark Thirty), Sebastian Stan (Captain America: Winter Soldier) en Riley Keough (Mad Max: Fury Road). Overigens is ook regisseur Antonio Campos geen onbekende in de filmwereld. Hij maakte bijvoorbeeld de film Afterschool met Ezra Miller, evenals Simon Killer en Christine.

Helaas hebben we nog wel wat geduld nodig voor we The Devil All the Time kunnen zien. De film verschijnt namelijk op 16 september pas op Netflix.

 

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.