La Casa de Papel-fans opgelet: Berlin is nu te zien in deze Netflix-thriller

Nu aan het lezen

La Casa de Papel-fans opgelet: Berlin is nu te zien in deze thriller op Netflix

La Casa de Papel-fans opgelet: Berlin is nu te zien in deze thriller op Netflix

Ben je groot fan van La Casa de Papel, en misschien zelfs nog wel een groter fan van Berlin? Dan is er goed nieuws: op Netflix staat nu een nieuwe film met deze acteur! Pedro Alonso speelt in de film El Silencio del Pantano, of The Silence of the Marsh.

El Silencio del Pantano speelt zich af in Valencia, waar voormalig journalist Q (Alonso) misdaadromans schrijft. Als auteur is Q ontzettend succesvol en geliefd door zijn fans. Maar in het echt blijkt Q een koelbloedige psychopaat, zonder gevoelens of empathie.

Juist die duistere kant is wat Q zo succesvol maakt. Zijn verhalen blijken namelijk wel heel erg op de werkelijkheid te lijken. Is hier meer aan de hand?

Wel Spaans gesproken

Ben je dus nieuwsgierig naar de psyche van een koelbloedige moordenaar en zijn research voor zijn volgende boek? Dan is dit absoluut een aanrader op Netflix.

Wel iets om rekening mee te houden: de gehele film is volledig Spaans gesproken. Maar gelukkig is er ondertiteling, dus dat hoeft geen probleem te zijn.

Eveline is 29 jaar, woont in Utrecht en schrijft voor Vance over technologie. Daarnaast is ze een wandelende IMDB en groot fan van Harry Potter, Doctor Who en Star Wars.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.