Trailer House of Cards seizoen 5 is eindelijk online verschenen

Nu aan het lezen

Zien: Er is eindelijk een trailer van House of Cards seizoen 5

Zien: Er is eindelijk een trailer van House of Cards seizoen 5

Nog 29 nachtjes slapen en dan zet Netflix het vijfde seizoen van House of Cards online. Tot nu toe was de streamingdienst echter niet heel vrijgevig als het gaat om het vrijgeven van beelden. We kregen vorige week een paar foto’s en dat was het.

Maar nu is daar dan toch eindelijk een trailer. De trailer House of Cards seizoen 5 toont je meer dan 90 seconden aan beelden van het nieuwe seizoen van deze hitserie. En de eerst conclusie die je kan trekken is dat dit een heel spannend seizoen wordt. Sterker nog: het lijkt erop dat dit het seizoen is waar House of Cards al jaren naar toe werkt.

In de voiceover horen we Frank Underwood ook heel duidelijk zijn machtsbeluste visie op zijn land uiteenzetten. Een dictator is er niets bij!

Is het al 30 mei?!

Trailer House of Cards seizoen 5

Overigens is House of Cards seizoen 5 niet het enige om deze maand naar uit te kijken op Netflix. Het wordt een topmaand bij de streamingdienst. Zo komen er nieuwe seizoenen van Modern Family, Master of None en Sense8 online. En komt Netflix met The Keepers: een documentaireserie over de onopgeloste moord op een Amerikaanse non in de jaren 60.

Tot slot één van eerste echt grote filmproducties van Netflix komt online: War Machine met een hoofdrol voor Brad Pitt. Een compleet overzicht van alles wat er deze maand nieuw is op Netflix vind je in dit artikel.

Elger van der Wel woont in Utrecht. Hij schrijft op Vance over uiteenlopende onderwerpen.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.