TV-zender Viceland vanaf 1 maart te zien in Nederland - Vance

Nu aan het lezen

TV-zender Viceland vanaf 1 maart te zien in Nederland

TV-zender Viceland vanaf 1 maart te zien in Nederland

De jongeren televisiezender Viceland komt naar Nederland. Vanaf 1 maart is de 24-uurs televisiezender te ontvangen via Ziggo en later volgen ook andere kanalen, meldt VICE Media vandaag.

Viceland zal naast internationale content ook Nederlandse televisieprogramma’s en documentaires uitzenden. Zo start de zender met Nederland Census, een documentaire die laat zien hoe het is om jong te zijn in Nederland. Jongeren geven hun mening over zichzelf, politiek, drugs, seks, liefde, geld en klimaatverandering.

Daarnaast worden internationale series als Gaycation, Noisey, F*ck That’s Delicious, Hate Thy Neighbor, States of Undress en Black Market uitgezonden.

België

Nederland is het vierde land uit Europa waar Viceland wordt gelanceerd. In februari 2016 maakte de zender zijn debuut in de VS en Canada, en later Groot-Brittannië, Ierland, Frankrijk, Australië en Nieuw-Zeeland. Tegelijkertijd met de lancering in Nederland, zal Viceland ook in België vanaf 1 maart te zien zijn via Telenet. Eind 2017 moet de zender in 51 landen te ontvangen zijn.

VICE staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige videocontent met als doelgroep millennials en heeft de afgelopen jaren een wereldwijd publiek en reputatie opgebouwd.

Carmen is 20 jaar, vierdejaars studente Journalistiek en woont in Amsterdam. Ze leest en schrijft graag over inspirerende mensen, emigreert het liefst naar een warm land en drinkt de hele dag thee.

Meest gedeeld

Meld je aan voor de nieuwsbrief.