Binnenkort eet je pizza á la Jamie Oliver bij Jamie's Pizzeria in Nederland - Vance

Nu aan het lezen

Binnenkort eet je pizza á la Jamie Oliver bij Jamie’s Pizzeria in Nederland

Binnenkort eet je pizza á la Jamie Oliver bij Jamie’s Pizzeria in Nederland

Alles wat Jamie Oliver aanraakt wordt goud. Hij weet een doodgewone lasagne om te toveren in een waar smaakspektakel. En na het zien van zijn recepten weet je zeker dat je voortaan elke dag in de keuken wilt staan. Nu besluit de ‘naked chef’ ook de pizza een eigen twist te geven in zijn nieuwe concept restaurant Jamie’s Pizzeria.

Na de opening van twee Jamie’s Italian restaurants in Den Haag en Rotterdam, vond onze favoriete chef het tijd worden om de pizza wat extra amore te geven. Oliver opent daarom begin 2018 twee restaurants van zijn Pizzeria concept in twee nieuwe Nederlandse steden: Arnhem en Tilburg.

Handgerold en authentiek

Oliver kondigde de komst van de twee nieuwe restaurants aan in een video. Hij vertelt dat het bij zijn pizzeria draait om handgerolde, authentieke pizza’s, belegd met de meest fantastische ingrediënten. Hiernaast zal de chef ook salades, ovengerechten en heerlijke desserts aanbieden in het restaurant.

De sfeer in Jamie’s Pizzeria wordt zonder twijfel bruisend en warm. Hiernaast belooft de chef dat de pizzeria een gezinsvriendelijke omgeving zal zijn. Zoals Oliver zelf al aangeeft: “You’re going to absolutely love it.”

Content producer voor Vance, Dutchcowgirls en Numrush. Ze schrijft met een kritische blik over technologie en kunst en hoopt zo haar steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.